DA / EN
CEO & Ejer

ANNE SOPHIE LANGE
LANGE@BUTTERAGENCY.DK
+45 31 790 700


Kreativ Direktør

CHRISTINE SMITH
CHRISTINE@BUTTERAGENCY.DK
+45 60 851 933


Økonomiafdeling

DINA SKJØDT DINH
FINANCE@BUTTERAGENCY.DKFREDERIKSBORGGADE 35B 
BAGHUSET
1360 København K


HELLO@BUTTERAGENCY.DK

CEO & Ejer
ANNE SOPHIE LANGE
Med 20 års erfaring i reklamebranchen har Anne Sophie en dokumenteret track record inden for kreativ kommunikation, marketingstrategi og forretningsudvikling. Hun har en baggrund fra både kreative, digitale og full-service bureauer, og har hjulpet kunder både nationalt og globalt med at opnå deres marketingmål. Anne Sophie har også været frontkvinde mod fænomenet #MeToo i den danske marketing- og reklamebranche. Med stort fokus på ligestilling og anti-sexisme kultur, deltager hun i debatten med en vægtig tone og har betydelig indflydelse i #MeToo-dialogen. Anne Sophies mission er at skabe en bevægelse af nye ledere, som prioriterer trivsel og et sundt arbejdsmiljø. Udnævnt som The M List Talent 2023.


Kreativ Direktør
CHRISTINE M. SMITH

Christine har adskillige års erfaring fra kreative bureauer i London, herunder Virtue (af VICE), Havas og experience bureauet Amplify. Hun udfordrer branchens normer, når det kommer til køn og alder, og er passioneret omkring at bringe bureauverdenen tættere på kulturen. Hun er en leder, mentor og inspiration for en ny generation af ambitiøse kvindelige kreative. Ydermere har Christine vundet over 100 priser for Backup Ukraine, herunder en Grand Prix i Cannes. Hun er rangeret som en af verdens bedste art directors af Cannes Lions, D&AD, One Show og er vinder af The One Club's "Next Creative Leaders" samt en af The M List Talents 2023.
Indtast dine oplysninger, så kontakter vi dig vedrørende et uforpligtende tilbud i løbet af 1-2 arbejdsdage
*Ovenstående oplysninger opbevares digitalt i henhold til persondataforordningen og i overensstemmelse med gældende GDPR lovgivning. Butter Aps vil rette og slette data efter anmodning. Klager kan rettes til Datatilsynet såfremt Butter Aps behandler oplysninger i strid med persondataforordningen.