DA / ENCEO & Ejer

ANNE SOPHIE LANGE

Med 20 års erfaring i reklamebranchen har Anne Sophie en dokumenteret track record inden for kreativ kommunikation, marketingstrategi og forretningsudvikling. Hun har en baggrund fra både kreative, digitale og full-service bureauer, og har hjulpet kunder både nationalt og globalt med at opnå deres marketingmål.

Anne Sophie har også været frontkvinde mod fænomenet #MeToo i den danske marketing- og reklamebranche. Med stort fokus på ligestilling og anti-sexisme kultur, deltager hun i debatten med en vægtig tone og har betydelig indflydelse i #MeToo-dialogen. Anne Sophies mission er at skabe en bevægelse af nye ledere, som prioriterer trivsel og et sundt arbejdsmiljø. Udnævnt til The M List talent 2023 og 2024, og jurymedlem i Danish Digital Awards.lange@butteragency.dk    
+45 31 790 700Kreativ Direktør

MARK TERKELSBØL


Med erfaring fra både ind- og udland har Mark på få år formået at gøre sig bemærket på den kreative scene. Allerede da han var under uddannelse, sikrede han Danmark sin første Black Pencil ved D&AD, med et simpelt, men banebrydende menstruations produkt.

Mark har fra sin start på Butter i 2021, stået i spidsen for mange af bureauets kampagner og har instrueret størstedelen af de reklamefilm og fiktionsserier, som bureauet er udkommet med de sidste år.


Økonomiafdeling

DINA SKJØDT DINH
finance@butteragency.dk
Kontor     

FREDERIKSBORGGADE 35B
BAGHUSET

1360 København K     
hello@butteragency.dk     
Indtast dine oplysninger, så kontakter vi dig vedrørende et uforpligtende tilbud i løbet af 1-2 arbejdsdage
*Ovenstående oplysninger opbevares digitalt i henhold til persondataforordningen og i overensstemmelse med gældende GDPR lovgivning. Butter Aps vil rette og slette data efter anmodning. Klager kan rettes til Datatilsynet såfremt Butter Aps behandler oplysninger i strid med persondataforordningen.

FREDERIKSBORGGADE 35B - BAGHUSET
1360 København K
+45 31 790 700
hello@butteragency.dk


© 2024 BUTTER. All rights reserved.