Den kreative proces - sådan skaber vi resultater | Butter Agency
Kreativitet skaber resultater, hvis du spørger Butter Agency. Hør hvordan det kreative bureau arbejder med indsigts båret kommunikation ved at involvere co-creators fra kulturen i ide, indhold og kampagne lanceringer.Kreativitet skaber resultater
Den gode historie, som taler ind i tidens trends og tendenser, eksekveret med kreative metoder, er vejen til succes.


For at finde ind til kernen af kreativitet, er man nødt til at se på koblinger. Koblinger i samfundet, og koblinger mellem brand, community kultur og audience (målgruppe). Ved at skabe koblinger, bliver fortællinger relevante. For at skabe koblinger, kræver det en dybere indsigt i de mennesker, man gerne vil ramme.


Vi gør os altid umage med at forstå, de mennesker vi møder. Ikke bare på fakta og segment studier, men på adfærd, psykologi, passioner og interessepunkter. I så høj en grad, at vi for har indgået en aftale med en adfærdspsykolog, som vi inddrager, i tilfælde hvor der er brug for endnu mere dybdegående perspektiver på følelsesmæssig og kognitiv udvikling. For at ramme rigtigt, skal man vide præcis hvem man sigter efter. Butter har gennem en årrække adskillige gange bevist, at kreativitet skaber resultater. bl.a. med DoomRoom for I AM, som var en blanding af live performance og virtual reality, hvor man begik selvmord i VR og blev genfødt i nye skikkelser - alt imens produktet (vodka) blev sat på spidsen i en kontroversiel position. En vild sanselig oplevelse, som tiltrak mennesker fra nær og fjern. Helt konkret blev det til 40 totalt udsolgt udstillinger, på en af Københavns mest hypede natklubber. Det var en reklame så god, at folk betalte penge for at opleve den. En kampagne, der også fik massiv presse omtale i diverse store nyheds- og kunstmedier, bl.a. her Er det Fremtidens Reklame?


Og i den helt anden ende af skalaen med Holly’s Nytårstale for Psykiatrifonden, en kreativt eksekveret kampagnefilm med en 5 årig influencer i hovedrollen som Dronningen, som gik viralt over hele landet efter blot 24 timer, og blev samlet op af diverse skoler og institutioner til brug i undervisningen.


Resultaterne kan være mange og målsætningerne af forskellige karakter. Måske har du hardcore taktiske mål om at øge salg af produkter xx% indenfor en given periode. Måske er du iværksætter, og har brug for logo og identitet eller et stort launch splash, for at komme godt fra start. Måske har du et budskab, som du vil have politikere og presse, til at samle op. Måske skal du bygge et brand, eller flytte et brand i en ny retning. Måske du “bare” vil have flere følgere eller mere aktivitet på din virksomheds sociale medier


Udfordringer, behov og ambitioner om hvilke mål der skal rammes, er sjældent ens. Men uanset opgavens omfang og karakter, skal resultaterne altid være i fokus fra starten. Det giver en bedre proces og en større sandsynlighed, for at nå de mål der sættes, eller måske endda overstige alle forventninger.

Se vores arbejde her, og bliv klogere på hvilke resultater vi har skabt for kunderne.

Klik her for at læse mere om Butter Agency