Er du en virksomhed, der søger et kreativt bureau til at udfordre kommunikation og bygge en stærkere position i markedet?Et kreativt bureau i hjertet af København
Butter Agency er en god samarbejdspartner for de virksomheder, der søger et ambitiøst kreativt bureau, som vil udfordre deres virksomheds nuværende kommunikation, øge kendskab eller lancere nye produkter, eller som har brug for hjælp til at bygge en ny eller stærkere position i markedet. Kreative platforme og kampagne ideer, der altid fødes platformsneutrale og skalerbare, tætte kunderelationer og store ambitioner, kendetegner Butter. Strategisk funderet og kreativt styret - vi kalder det socialt intelligente ideer.


Book et møde nu eller ring, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at

  • Øge brand awareness
  • Relevans på TikTok
  • En kreativ platform
  • Brand activation
  • Organisk reach

Netværk og kreativitetButter Agency er et kreativt bureau i hjertet af København, stiftet i 2015 på baggrund af en fælles opfattelse af, at markedet manglede et marketing bureau, der turde tænke i nye løsninger udover de formater, der sædvanligvis blev eksekveret. Der manglede et simpelt, gennemskueligt alternativ, med mere modige kreative løsninger.Butter er bl.a. stiftet af den kreative duo Simon og Simon (Simon Frank og Simon Lennet) særligt kendt fra kultur- og natteliv, som har et af Danmarks stærkeste netværk. Et netværk, som Butter er født ud af.


Den organiske forbindelse sætter Butter i stand til omkostningseffektivt at skabe relevante kreative løsninger med en uendelig pulje af trendsetters, influencers og kunstnere - som kreative ‘co-creators’. Nogle gange er de med i den kreative udviklings- og idefase, andre gange er de med i udformning og eksekvering af kampagnens indhold, til tider er de personligt med til at sprede budskaber, men udgangspunktet er altid, at gå sammen for skabe et solidt fundament af community indsigt og knowhow kombineret med nytænkende strategiske og kreative løsninger.
Skal du være helt belæst, Politiken, 2022


Det kan vi gøre for din virksomhedSøger du en samarbejdspartner, som kan hjælpe din virksomhed med at finde, fortælle og formidle historier? Så er du kommet til det rette sted.


Awareness, branding og kommunikation, der flytter holdninger og påvirker adfærd, er nogle af vores absolutte spidskompetencer. Mindre dag til dag indholdsproduktion (video, tekster og grafik m.m.) eller håndtering og vækst af sociale medier er også noget, vi kan hjælpe dig med. Det handler om at forstå målgruppen på et dybere plan, og være til stede hvor det giver mening, når det giver mening. Dét kan vi hjælpe dig med.


Vi har et agilt setup, bestående et strategisk og kreativt core team i København, der suppleres med nøje udvalgte co-creators fra Butters store netværk over hele landet, så vi på den måde altid at kan sætte det optimale hold til enhver opgave. Vi vægter et tæt og transparent samarbejde, så vi på den fungerer som en kreativ forlængelse af din virksomheds marketing afdeling. Vi tror på, at de mest succesfulde løsninger opstår, når man forener det bedste fra begge verdener - indefra og udefra.


Kontakt os nu og hør hvordan vi kan løfte din næste kampagne.Vi skaber resultater for vores kunderHos Butter tror vi på den gode ide, kan skabe et godt organisk fundament. Det betyder også, at vi laver kampagne ideer og producerer marketing content, som ikke nødvendigvis kræver et stort mediebudget for at få opmærksomhed.


På Butter Agency’s kundeliste finder man alt fra store globale virksomheder og markedsledere, til mindre lokale virksomheder, NGO’er og små foreninger.


Butter har skabt imponerende resultater for en lang række virksomheder. Heriblandt med lanceringen af den nye HUMLE øl for Carlsberg, Verdens Grønneste Billboard, samt dialogskabende kampagner til unge for Red Barnet, Et Andet Valg på Youtube. I den anden ende af spektret har Butter startet en global bevægelse for økonomisk ligestilling i samarbejde med Female Invest, Beat the Gap movement, og udviklet Dansk Industri’s årlige topmøde TV show, Mulighedernes Land. I den mere kommercielle ende har Butter stået for aktivering af Faxe Kondi Booster Black, NU for Altid og har også lavet en 7 minutter lang fiktionsfilm til 7 Eleven.


Beat the Gap, Female Invest, 2020

No-nonsense er vores filosofi
Hos Butter Agency har vi en kerne filosofi, der handler om No-Nonsense. En branche med alt for mange “bureau-stjerner”, der bekymrer sig for meget om deres egne problemer og for lidt om deres kunders. For meget fokus på komplekse løsninger, awards og dyre reklamefilm uden indhold og endeløs, ligegyldig tilstedeværelse på sociale medier, tager alt for ofte opmærksomheden fra den opgave, kunden oprindeligt stiller.


Lige så vel som vi på kundernes vegne udlever en no-nonsense filosofi, er det noget, som også afspejler måden hvorpå, der bliver arbejdet internt i bureauet. Vi tror på, at mennesker er nøglen til at finde den rigtige løsning, ikke platforme og fup med algoritmerne. Vi prøver så vidt muligt at undgå buzzwords, og egentlig bare sige tingene som de er. Det er også sådan vi præsenterer vores ideer - i et sprog, der er til at forstå.


Butter Agency er ikke et performance marketing bureau, et reklamebureau, et digitalt bureau, et social bureau eller noget femte. Butter er et kreativt bureau, der tror på, at mennesker altid er løsningen. Vi tror på, at det er de rigtige mennesker og ikke den rigtige model, der gør os unikke. Vi forstår at bruge et solidt personligt drevet netværk med knowhow inden for forskellige relevante kulturer og communities, som giver os de målgruppe indsigter, der ligger til grund for de strategiske valg og nytænkende kreative løsninger.


Ægte menneskelig indsigt og de ideer, der udspringer heraf, i en gennemtænkt indpakning.


Se udvalgte cases her, og bliv klogere på hvilke resultater vi har skabt for kunderne.


Send en mail til os her, hvis du ønsker at få fremsendt nogle af vores cases med mere uddybende info.
Orange Healing, Origins, 2023FREDERIKSBORGGADE 35B - BAGHUSET
1360 København K
+45 31 790 700
hello@butteragency.dk


© 2024 BUTTER. All rights reserved.