DA / EN

Butter - det uafhængige idé bureau i hjertet af København.

Kommunikation der påvirker holdninger og adfærd er vores absolutte speciale. Særligt når det er budskaber målrettet unge voksne (13-30*). Vi udvikler kreative platforme og skaber kampagner, der ikke spilder nogens tid.

Det handler om at gøre brands og budskaber til en naturlig del af den sociale kultur - og vice verse. For de bedste ideer skabes, når man virkelig forstår at skabe koblinger.

Det gør vi ved at forene vores core team af strateger og kreative med nøje udvalgte co-creators fra målgruppen. Det giver ikke blot en dybere forståelse for målgruppe adfærd og brand opfattelse, det sikrer også kampagnens relevans og skaber organisk word-of-mouth. Det kan vi, fordi vi har det stærkeste netværk af influencers, kunstnere og communities - vi startede nemlig i 2015 som et ‘kreativt netværksbureau'.

Missionen er at forløse det strategiske potentiale til modige ideer og lave indhold, der naturligt engagerer. Dét giver resultater, der er til at tage og føle på.

Vi kalder vi det socialt intelligente ideer.
*Alder udgøres både af biologiske, psykologiske og sociale aspekter, og må aldrig stå alene som segmenteringsværktøj.Læs om At være ny kunde hos Butter
Læs om Vigtigheden af netværk i kreativ markedsføring