Har din virksomhed brug for hjælp til at udvikle kreative kampagner, som øger kendskab, salg og organisk vækst?Få rådgivning til kreativ kommunikation
På det kreative Butter Agency handler kreativitet om at turde at gå til grænsen, for at finde det helt rigtige sted at lande. Kreativiteten er vital for os - fordi den er vital for, at vi kan skabe resultater for kunderne. Og det er i sidste ende altid det, alting handler om. Målbare resultater og kommunikation, som gør en forskel.


Vi skaber stemmer for brands, og de stemmer skal virkelig være værd at lytte til.


Det kan være rigtig svært at finde sit brands stemme, i en verden af støj. Vi kan hjælpe dig med at finde ind til kernen af de gode fortællinger, set fra forbruger og målgruppes synspunkt. Vi kan skabe relevant kommunikation, som er baseret på menneskelig indsigt og community knowhow. Vores udgangspunkt er, at få brands til at smelte sammen med kulturen og skabe indhold, der ikke spilder folks tid. Dét tror vi på er fremtidens reklame. 


Vi er et core team af strategiske konsulenter og kreative, der arbejder som en forlængelse af vores kunders marketing teams. Ingen tunge processer. Vi ved hvor vigtigt det er, at rykke hurtigt når der er brug for det. Tappe ind i bevægelser, tendenser, forandring - lige når det sker. Så fleksibilitet er ikke bare et ord vi bruger, det er noget vores kunder mærker hver eneste dag.


Calling new horizons, Mærsk Tankers, 2022

Vi arbejder meget sammen med mennesker fra forskellige brancher, som har stor indflydelse, og store følgerskarer. Men for os ligger arbejdet i at skabe sublime brand matches via en kvalitativ analyse. Det er essensen. Og så tror vi ikke på influencers som mediekanaler, vi tror på dem som medskabere i den kreative fase. Vi tror på samarbejdet begge veje, og på de er meget mere værd end reach tal. Vi kalder dem co-creators.

Så vil du ændre opfattelsen af dit brand, indtage et nyt marked, øge kendskab til din virksomhed, så skal du være klar til at skifte retning. Og det strategiske fundament der ligger til grund for den nye retning, det skal være gennemarbejdet.


Butter kan hjælpe din virksomhed med at skabe det strategiske framework, udvikle den kreative platform og skabe kampagne ideer, som skaber opmærksomhed. Hvad enten du er et større global virksomhed, eller den lille lokale, kan vi skræddersy en løsning til dig.


Vi har allerede hjulpet flere danske og udenlandske virksomheder, se vores arbejde her eller kontakt os idag for en uforpligtende samtale.Klik her for at læse mere om Butter Agency


Skal du være helt belæst, Politiken, 2021


FREDERIKSBORGGADE 35B - BAGHUSET
1360 København K
+45 31 790 700
hello@butteragency.dk


© 2024 BUTTER. All rights reserved.