Er du en virksomhed, der søger et kreativt bureau til at hjælpe med jeres strategi, kampagne udvikling og produktion?Om at være (ny) kunde i Butter
Det første møde med Butter,

er altid fuldstændig uforpligtende, og koster derfor 0 kroner. Her møder vi velforberedte op, typisk direktøren og/eller en kreativ konsulent fra bureauet og til tider en af de kreative konceptudviklere. Mødets karakter et uformelt og inspirerende, og afholdes enten på Butters kontor ved Trianglen på Østerbro eller hos din virksomhed, hvis det er at foretrække. Mødets formål er en ærlig og konstruktiv snak om hvor din virksomhed eller dit brand er på vej hen, hvad I kæmper mod og hvad I kæmper for, og hvad I søger hos en given samarbejdspartner. Butter vil dernæst give et indledende bud på, hvor vi ser jeres styrker og svagheder, måske bringe ny viden om jeres målgruppe i spil, og give et bud på, hvad vi kan hjælpe jer med, og hvordan vi tænker et potentielt fremtidigt samarbejde kunne se ud.


En præsentation af Butter

indeholder en beskrivelse af hvem vi er og hvad vi står for, vores tilgang og udviklingsproces, samt en gennemgang af 1-2 udvalgte cases, som kan have interesse for dig og din virksomhed. Butter er bygget på en ultra skarp faglig kompetence og benhårdt arbejde - det er dér, vi får vores selvtillid fra. Derfor viser vi fra start af hvem vi er med attitude og selvtillid.
Vi tror på et transparent samarbejde,

hvor du kender vores ydelsers timepriser og vi estimerer det forventede antal timer ved opstart og løbende holder dialog om timeforbruget. Vi er altid fair, og vi strækker os langt, for at nå i mål med vores store ambitioner. Vi udspecificerer gerne de eksterne udgifter, der eksempelvis kan være i forbindelse med en film produktion eller anden content produktion, og vi fremsender også gerne bilag på rejseudgifter eller andet, hvis det efterspørges. Generelt set, tror vi på at økonomien ikke skal fylde i samarbejdet, det skal være på plads og afstemt ved opstart, men forventer vi ærlighed og loyalitet fremfor alt. For man strækker sig og yder en ekstra indsats, i et godt samarbejde som har kurs mod fremtiden.


Uanset om du er en ny kunde eller eksisterende kunde hos Butter Agency, er det vigtigt, at vi som bureau og samarbejdspartner holder balancen mellem viljen til at strække sig, når det er nødvendigt, men at vi også tager os betaling, når vi fortjener det – vi ved, hvad vi er værd. 


Blandt Butters kunder tæller Carlsberg, 7 eleven, Dansk Industri, PUMA, Kommunernes Landsforening, MoonBoon, Female Invest, Krug Champagne m.fl.

Læs mere her om vores tilgang: Kreativitet skaber resultater

eller kontakt os nu og hør mere.

Klik her for at læse mere om Butter Agency